Vaikuttajatakuu: Mikä on liittokokouksen tärkein teema?

3.11.2015

Metalliliitto on voimakas silloin, kun jäsenistö vaikuttaa aidosti liiton toiminnan suuntaan.

Metallin Vaikuttajat etenee liittokokoukseen joukkuepelillä. Siksi annamme Vaikuttajatakuun sille, että jäsenistön ääni kantaa mukanamme liittokokoukseen. Nyt haluamme kuulla sinun äänesi liittokokouksen tärkeimmästä tavoitteesta.

Vaikuttajatakuulla sitoudumme siihen, että eniten kannatusta saanut tavoite viedään päätösesityksenä liittokokoukselle. Viemme tavoitetta kaikin voimin eteenpäin.

Metallin Vaikuttajien joukkueessa sinun äänesi kuuluu liitossa!

Voit valita liittokokouksen tärkeimmän tavoitteen Metallin Vaikuttajien yhteisten vaaliteemojen joukosta. Voit myös ehdottaa jotakin muuta aihetta.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Tallink Siljan lahjakortti, kaksi S-ryhmän 50 euron lahjakorttia sekä 10 Metallin Vaikuttajien tuotepakettia.

Voit vastata kyselyyn linkistä 31.1.2016 saakka.