Kuntavaalit 2021

Lohja Kuntavaalit 2021 - Valitse Vaikuttaja - Jouni Linden- Kuntavaaliéhdokas - kuntavaaliehdokkaat
Lohja Kuntavaalit 2021 - Valitse Vaikuttaja - Jouni Linden
Lohja Kuntavaalit kuntavaaliehdokas  2021 - Valitse Vaikuttaja - Jouni Linden
Lohja Kuntavaalit 2021 - Valitse Vaikuttaja - Jouni Linden

Työtä työn puolesta

 

Työpaikkojen säilymisen ja uusien luomisen puolesta tulee tehdä työtä. Työpaikat  eivät synny itsestään joten kaupungin pitää olla mahdollistaja työpaikkojen synnyssä. Olemassa olevien yritysten ja työpaikkojen säilyttämien on ensi arvoisen tärkeää. Ripeä kaavoitus ja tilojen tarjoaminen yrityksille on yksi tärkeä toimi työpaikkojen säilyttämisessä ja uusien synnyssä.

Lohjan on turvattava hyvät ja monipuoliset opiskelumahdollisuudet Lohjalla. Ammatilliseen koulutukseen tulee panostaa jotta mahdollisimman monella olisi ammatillinen tutkinto, sillä ilman tutkintoa työllistyminen on nyt ja tulevaisuudessa vaikeaa.

Lohjan kaupungin tulee tehdä työtä, myös omien työntekijöidensä työhyvinvoinnin puolesta. Kun työntekijät voivat hyvin, säästetään merkittäviä summia sairaspoissaolojen vähentyessä. Työtä työhyvinvoinnin puolesta voi tehdä myös tarjoamalla toimivat ja terveet työtilat, näistä hyötyvät myös kuntalaiset käyttäessään palveluita..

Olen tehnyt työtä metallimiehenä, luottamusmiehenä ja nyt virkamiehenä. Metallimiehenä tein töitä teollisuuden tuotteita tehden. Luottamusmiehenä tein töitä edustamineni ihmisten toimentulon turvaamiseksi. Nyt työ- ja elinkeinotoimiston virkamiehenä teen työtä sen puolesta että mahdollisimman moni ihminen työllistyisi tai saisi palvelua jota tarvitsee.

Haluan olla tekemässä työtä Lohjalaisten hyväksi, Hyvä arki kaikille, ei harvoille.

Jouni Linden
Lohjan Vasemmisto
Kuntavaali ehdokas

 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Kuntavaalit 2021 Lohja
Linkki Lohjan Vasemmiston kuntavaali sivulle
Linkki Lohjan Vasemmiston kuntavaali sivulle