Metallituvalla 7.7.

Metallituvalla pidetään monenlaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, kuten c-portaan asukkaat kirjoittivat keskiviikon Länsi-Uusimaan mielipidepalstalla. Tilaisuudet painottuvat luonnollisesti ammattiosastojen kokousten ja koulutustilaisuuksien lisäksi Parhaiden Vuosien järjestämään seniorientoimintaan. Metallituvan hyötykäytön lisäämistä erikeinoin on myös mietitty, se käyttöaste on kuitenkin varsin alhainen.

Lauantaina 7.7. Metallituvalla pidettiin koulutustilaisuus jäseneduista ja järjestäytymisen hyödyistä, kurssilla osallistujille tarjottiin lippu illan rantajameihin tuettuun hintaan, koulutukseen osallistuikin parikymmentä Metalliliittolaista. Kurssin päättäneen ruokailun jälkeen kokoonnuimme pitämään sadetta ja nauttimaan kukin omia virvokkeitaan Metallituvalle ennen siirtymistä rantajameille hyvissä ajoin jo ennen kahdeksaa. Hilpeässä tunnelmassa keskustelussa äänenvoimakkuus saattoi nousta ja nauru raikasti, jos tämä on naapurustoa häirinnyt, pahoittelen sitä.

Myönnetään että asukkaiden kuvaama ”Urhon” performanssi oli ylilyönti, joka olisi sopinut paremmin rantasauna ympäristöön kuin Metallituvan edustalle. Meille Metallituvan käyttäjille voi kuitenkin reilusti tulla sanomaan, mikäli aiheutamme häiriötä ja korjaamme käytöstämme.

Perjantai-iltana olin hetken aikaa yksin järjestelemässä pöytiä ja tuoleja, lauantain koulutusta varten, joten perjantai-iltaiset äänet jotka mainittiin kirjoituksessa, eivät liity Metallituvan tapahtuneeseen toimintaan.

C-portaan asukkaat esittivät myös kysymyksiä. Reppujen kanssa lähteneet eivät olleet yöpyneet Metallituvalla, mutta miksi olisi kiellettyä yöpä? Tilat eivät kyllä ole parhaat mahdolliset yöpymiseen, nimimerkillä joskus sohvalla nukkunut. Metallituvan ovesta löytyvät allekirjoittanen yhteystiedot ja vastaan mielelläni Metallituvan käyttöön liittyviin kysymyksiin.