Politiikan suunnan voi muuttaa vain äänestämällä

Kari Uotila ja Jouni Linden Lohjan torilla

Oletko kyllästynyt puheisiin eläkeiän nostosta? Entä onko oikeistohallituksen tekemä niin sanottu ”vihreäverouudistus” jossa hyvätuloisille on annettu veroalennuksia ja on menty köyhempien kukkarolle energiaveron ja muiden tasaverojen muodossa, mielestäsi väärä suunta? Entä miten nykyisen hallituksen luoma ”kestävyysvaje” pitää korjata? Onko oikein, että verotuloja kertyy kokoajan vähemmän, koska rikkaiden ja yritysten veroihin ja maksuihin on annettu tällä hallituskaudella liikaa helpotuksia? Pitääkö Suomen mielestäsi kaiken tämän jälkeen, tukea muiden maiden (pankkien) kuralle menneitä talouksia?

Tällä kertaa kannattaa todellakin katsoa ketä äänestää, muuten se tulee köyhälle kalliiksi. Vasemmistoliiton mielestä eläkeikää ei tarvitse nostaa, vaan työoloja parantaa. Vasemmistoliitto muuttaisi verotuksen kehityksen suunnan ja ottaisi vaihteeksi niiltä rikkaammilta. Verotuksen suunnan muuttamisen lisäksi ”kestävyysvaje” saadaan kurottua umpeen laittamalla harmaatalous kuriin. Vasemmistoliitto ei myöskään jakaisi rahaa vastuuttomasti, eurooppalaisten pankkien tukemiseen. Äänestämällä Vasemmistoliittolaista ehdokasta, sinä voit siis muuttaa politiikan suunnan.

Vasemmistoliitolla on Uudellamaalla monia todella hyviä ehdokkaita, joiden joukosta kannattaa etsiä itselleen sopivaa ehdokasta. Esimerkiksi nuoria aktiiveja kuten Juuso Aromaa ja Jussi Saramo. Näiden lisäksi listalta löytyy monia hyviä naisehdokkaita, kuten Armi Lindell ja Pia Lohikoski. Eikä pidä unohtaa Länsi-Uudenmaan alueen omia aktiivisia ehdokkaita, kuten Iiro Arvolaa Raaseporista, Lohjalaista Hannu Makkosta, Johanna Purasta Nummi-Pusulasta ja Sari Virtaa Vihdistä. Itse metallityöläisenä äänestän Kari Uotilaa, joka on tehnyt töitä eduskunnassa työläisten ja tasa-arvon puolesta.

Tee sinäkin oikea valinta ja äänestä Vasemmistoliittolaista ehdokasta. Käy sunnuntaina äänestämässä, sillä sen jälkeen on turha valittaa, että mikään ei muutu.